Petanque 2019

2. marts 2019

Petanque 2019

Så er det blevet forår og dermed igen blevet tid til at spille Petanque i BFFI. Al udstyret til Petanque forefindes på banerne, og man behøver ikke at have spillet petanque før, for at deltage. Der vil være instruktør tilstede på banerne på turneringsdagene.

BFFI Petanque laver udover turneringen flere tiltag, der sideløbende kører hele sommeren, Præmie og rødvinsturneringer, ligesom vi deltager i DGI ’s Limfjordsturnering. Det ligger fast at vi spiller onsdag aftener, og torsdag eftermiddage, og der kan, afhængig af tilmeldingerne, startes turneringer op andre aftener også.

Selve BFFI turneringen starter onsdag den 1/5 kl.18.00 og tilmeldinger skal være Petanqueudvalget i hænde hurtigst mulig eller senest 29/4. Man kan tilmeldes enten som enkeltperson eller som et doublehold (2 personer). Tilmelding til petanque@flytgrisen.dk eller på tlf.: 6080.6317

Prisen for deltagelse hele sæsonen er i år fastsat til 425,- Kr. pr. person.

Kommentarer slået fra.